Tarieven

Wat kost een fotoshoot?

Fotoshoot inclusief 8 foto’s – €125
Fotoshoot inclusief 20 foto’s – €185

Fotoboek klein – €40 extra
Fotoboek groot – €65 extra

Wil je meer foto’s ontvangen? Dat kan! Voor €6,50 per foto. Boekt iemand via jou een shoot bij Mooi voor Later? Dan krijg je 3 foto’s ter waarde van €19,50 cadeau!

Evenementen, zakelijke shoots, geboortefotografie

Prijs op aanvraag, vanaf €250

Bruidsfotografie

Bruidsfotografiepakket 1  – de huwelijksvoltrekking – vanaf €600

Op jullie trouwdag ben ik op de afgesproken tijd aanwezig op jullie trouwlocatie. Jullie trouwceremonie wordt volledig vastgelegd; van binnenkomst van de gasten via het ja-woord tot de toast achteraf. Ook het eventuele aansnijden van de taart en het diner fotografeer ik, evenals acts of speeches gedurende jullie trouwdag. Begint het feest bijna? Dan vertrek ik richting huis. In de avond hebben jullie dus geen bruidsfotograaf, maar met de app WedPics kan je al jullie gasten de zelfgemaakte foto’s laten opslaan om een fijne impressie van de avond te creëren.

Bruidsfotografiepakket 2 – de volledige dag – vanaf €1100

Op jullie trouwdag ben ik al vroeg aanwezig o–m alle voorbereidingen vast te leggen. Het aankleden van de bruid of bruidegom, de spanning, het ontbijt, het ouderlijk huis; ik leg alle details vanaf het begin van jullie bruiloft vast. De rest van de dag wordt vastgelegd volgens bruidsfotografiepakket 1. Dit pakket is uiteraard uit te breiden met jullie persoonlijke wensen.

Bruidsfotografiepakket 3 – de volledige dag én avond – vanaf €1300

De voorbereidingen en huwelijksvoltrekking worden vastgelegd zoals in bruidsfotografiepakket 2, maar ook tijdens het feest ben ik present als bruidsfotograaf! Jullie (avond)gasten worden dansend, zingend en feestend vastgelegd, net als jullie openingsdans, de moves van oma en de aankleding van het feest. Dit pakket is uiteraard uit te breiden met jullie persoonlijke wensen. Willen jullie foto’s van het ontbijt de volgende dag? Trouwen jullie in het buitenland? Alles is mogelijk!

Alle foto’s worden genomen op locatie, bijvoorbeeld thuis of op een voor jullie bijzondere plek. Alle prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten vanaf Utrecht. De foto’s worden binnen 3 weken aan je opgeleverd via WeTransfer.

Iedere situatie is uniek, ook die van jou. Omschrijf jouw fotografiewens in een mailtje naar emma@mooivoorlater.nl of vul het contactformulier in, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Zo stemmen we alles af op jouw wensen. Het is immers jóuw moment!

©2017 Mooi voor later